2WisePemailheader.png 
CEA2.jpg


Candidate Experience Award


Kandidatupplevelse är glödhett
och Wise Professionals bjuder nu in till ett helt nytt event den 9 oktober där vi fortsätter att lyfta denna viktiga fråga! Syftet är att dela både insikter och best practice för alla som vill bli bättre inom området.

Exklusivt inbjuden från USA är Kevin W. Grossman, President för Talent Board och internationellt erkänd expert inom kandidatupplevelse. Han kommer dela med sig av fakta och insikter om hur kandidatupplevelse påverkar business på riktigt. Han ger exempel från duktiga företag som Lego, Pepsi och Adidas om hur de arbetar för att bygga ambassadörer även bland kandidater som inte får jobben.

För första gången i Sverige presenterar vi, i samarbete med Yougov, en undersökning om kandidatupplevelse; Vad förväntar sig kandidaterna och vilka parametrar är viktigast att ha koll på? Dessutom delar vi ut det nyinstiftade priset Wise Candidate Experience Award för att lyfta fram de organisationer som ger bäst kandidatupplevelser i Sverige.

Är du intresserad av att komma? Hör gärna av dig till stina.printz@wise.se så berättar jag mer!

Candidate_experience_award_png.png

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Det gör vi tillsammans med kunder, kandidater och konsulter som, precis som vi, som ställer höga krav och gärna utmanar traditionella sätt att se på rekrytering.

 
 
Wise Professionals
Sveavägen 13, plan 1, 111 57 Stockholm | Kungsgatan 20, 411 19 Göteborg |
Nordenskiöldsgatan 24, 211 19 Malmö/Öresund
Växel 08-555 290 00 | info@wise.se | www.wise.se 

linkedin   facebook   twitter   mail